Event Alumni

Alumni - Jornada Professional # 2 «El fenomen Maker i l’auto-producció»

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Centre Cultural Pati Llimona, Sala Maragall (Carrer del Regomir 3, Barcelona)

Elisava Alumni, l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola, organitza la segona Jornada Professional del curs 2015-2016, «El fenomen Maker i l’auto-producció», amb la participació d’ Alexis Rom, Marc Morro i Alicia Rossell, el dia 19 de març a les 19.30h.

Enfront de la producció en sèrie de les indústries, s’està obrint pas al DIY (Do it Your Self) i estem dins la consolidació d’un fenomen, el ‘maker’. Entrem en un moment que juntament amb la inspiració i les ganes de crear alguna cosa, ja sigui un vestit, un gerro o un mòbil per penjar a la porta, el fenomen ‘maker’ consisteix en reciclar objectes que no usem, intervenir-hi i proporcionar-los una nova utilitat o simplement crear des de zero, a la nostra manera, el coneixement de les eines de disseny.

El Maker Movement es posiciona centrant-se en l'intercanvi col·lectiu dels coneixements i objectes, ja que incentiva la creació d'emprenedoria amb rèdits econòmics per damunt del sentit, molt més ampli a nivell de producció i abast de la distribució centralitzada i mercats estàndard.

Es tracta d'una nova forma que permet l'assequibilitat de productes artesanals, fets a mà però, a diferència d'aquests, els emprenedors comparteixen nous punts de vista a més de generar objectes nous que es poden comercialitzar de maneres originals i diferents.

En aquesta ocasió, comptem amb la participació de l'Alexis Rom, dissenyador gràfic/ Il·lustrador de la botiga Vostok Printing Shop; Marc Morro, dissenyador de producte fundador d’AOO - Barcelona, i amb l'Alicia Rosselló, fundadora de Duduá qui, juntament amb l'Elisa Riera, organitza el "FESTIVALET”, fira independent de productes fets a mà o manufacturats a petita escala.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies