Event Alumni

Alumni - Jornada Professional # 1: Què hi ha darrere d'una marca d'èxit?

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Galeria Mitte (Carrer Bailèn 86, Barcelona)

A qui se li ocorren idees tan boges com regalar roba a tots els que vinguin nus a la inauguració d'una botiga? En quin moment un núvol comença a parlar i a més en Spanglish? Amb quin objectiu una cervesa decideix donar suport a dissenyadors de moda i obrir un Pop-Up Design Market a la seva fàbrica per Nadal?

Què hi ha darrere d'una marca d'èxit? Com treballa la gent que la gestiona? Quina és la història que hi ha darrere de les estratègies més pensades i de les idees més esbojarrades? Quin paper compleix el disseny en tota aquesta història? I és clar, com van arribar aquestes persones a treballar aquí?

Vam decidir convidar a diferents perfils professionals de les marques que s'han atrevit a "sortir-se del típic camí" perquè ens expliquin com, quan, amb qui, on i per què han decidit dur a terme els seus projectes d'aquesta manera tan particular. Ja pots anar preparant les teves preguntes perquè tindràs l'oportunitat de fer-les cara a cara.

Convidats

TLÁLOC ALDA. Porta 7 anys treballant a Desigual, on lidera el departament d'Imatge i Disseny Gràfic. Intervé en projectes cross-media assegurant-se que la marca s'apliqui correctament en la gràfica, catàlegs, retail, via pública, social mitjana, música, motion, vídeo, web i user experience. Treballa amb proveïdors, artistes, estudis i agències de tot el món. S'encarrega de mantenir el seu equip motivat i inspirat. És col·laborador en el Màster de Branding d'ELISAVA.

XAVIER CAMÓS. Actualment és un dels responsables de màrqueting i comunicació de Moritz. Ha participat en primera persona en el llançament del flagship de la marca, la Fàbrica Moritz Barcelona, ​​així com en l'estratègia de comunicació actual de la marca. Durant diversos anys ha treballat a Bassat Ogilvy Barcelona liderant la gestió 360º de comptes com Cruzcampo, Cruzcampo Light, Panrico Donuts, Converse, Panasonic Internacional, Nestlé La Lechera, Ligeresa, Calvé, Hellmann s, Tio Pepe, Argal etc. És col·laborador en programes d'ELISAVA, així com en d’altres centres universitaris.

LETICIA RODRÍGUEZ. És Social Media Manager a Moritz. Durant dos anys s'ha encarregat del llançament de la marca en línia i de la configuració de l'estratègia, creixement i desenvolupament de la marca en aquest àmbit. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Postgrau en Comunicació i Periodisme de Moda per l'IDEC-Universitat Pompeu Fabra (UPF). Executiva de comptes a l'Equip Singular, on ha treballat, entre altres marques, amb COS Collection of Style, Diane von Furstenberg, Azzaro, Versace, Munic, Mango, Luxottica, M*A*C, Pronovias i Josep Font. Actualment col·labora com a professora adjunta del Diploma de Postgrau de Comunicació i Periodisme de Moda a l'IDEC-UPF.

ÓSCAR SANTAMARIA. Porta 8 anys a Vueling Airlines, on ha treballat com a Director d'Art i ara és Brand Identity & Advertising Manager. També ha estat Director d'Art per Arnold worldwide Spain i Slogan. Va estudiar Belles Arts-Pintura a la Universitat Politècnica de València (UPV), Disseny Gràfic i Industrial a la Universitat de Barcelona (UB) i Brand Development a ESADE Business School. A més és Màster en Màrqueting i Màrqueting Directe i Digital per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies