Event Alumni

Alumni - Jornada Professional # 1 «El diseño también se escribe y lee»

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda de Sant Antoni, 39)

Elisava Alumni, l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola, organitza la primera Jornada Professional del 2015 amb la participació de Marta Bertrán, Raquel Pelta i Ricardo Devesa: «El diseño también se escribe y lee», el dia 19 de febrer a les 19.30h a la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 39).

'Escriure' no és l’atribut més fort dels dissenyadors. Això no vol dir que no sigui summament important a la vida professional. Per aquest motiu encarem aquesta sessió a la lectura de l’escriptura. Parlarem amb diferents perfils professionals que estan directament involucrats en aquest procés i ens explicaran els detalls de la professió en el seu dia a dia.

A més a més, el desenvolupament de la recerca en el sector del disseny potencia la seva creació com una disciplina coherent d’estudi per dret propi i amb fonaments d’opinió on demostren que el disseny té les seves pròpies regles i la seva metodologia de coneixement.

En aquesta ocasió, comptem amb la participació de Marta Bertán, CEO d’I love me i escriptora en temàtiques de disseny per a importants dissenyadors i empreses. Raquel Pelta, directora de Monográfica i coneguda en molts altres àmbits i Ricardo Devesa, arquitecte, investigador i editor a Actar Editorial.

És necessari confirmar assistència a través del formulari adjunt.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies