Event Alumni

Alumni - Inventa el teu propi negoci / Com convertir idees en negocis rendibles?

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: MIBA - Museu d'Idees i Invents de Barcelona (Ciutat 7, Barcelona)

«Tinc una idea ... ¿jo també puc ser un emprenedor? Què necessito per començar?»
Doncs com en tot, el primer que es necessita és prendre la decisió de fer-ho. Ens reunirem al MIBA (Museu d'Idees i Invents de Barcelona) per escoltar les experiències de persones que ja s'han atrevit a emprendre i consells de professionals que coneixen molt de prop els processos pels quals passa una startup. Repassarem els errors més comuns i alguns passos clau que fan més probable l'èxit.

Com sé si la meva idea és realment bona? Quina rellevància té que la meva idea sigui innovadora? És imprescindible fer un pla de negocis? On i com busco finançament? Com han canviat les coses amb l'aparició d'Internet i com puc treure’n profit? Quina importància té estar envoltat d'un bon equip de treball? Quins rols han de complir els primers membres de l'equip i com escollir-los? Aquests són només alguns dels dubtes que resoldrem en la jornada, vine preparat amb les teves preguntes.

Places limitades. Cal reservar assistència a través del formulari adjunt.

CONVIDATS

PEP TORRES. Pep Torres té una llarga trajectòria a les seves esquenes com a inventor de les coses més variades, originals i de vegades absurdes que es puguin imaginar. Té el perfil d'un home renaixentista i desenvolupa la seva activitat professional com a inventor, escriptor, músic, dissenyador, consultor, ponent i col·laborador en ràdio i TV. Des del 2005 dirigeix ​​l'estudi d'invenció i creativitat Stereonoise, una empresa dedicada al desenvolupament de nous productes, a la consultoria creativa i a generar soroll mediàtic per als seus clients. És, a més, fundador i propietari del MIBA - Museu d'Idees i Invents de Barcelona, ​​el primer espai permanent centrat en el món de la invenció.

FERRAN LLISTERRI EYRE. Als 18 anys va fundar la seva primera empresa d'Internet www.unibuk.com i als 22 la segona www.yesweplay.com Ara, amb 25 anys, és CEO de YES WE PLAY, dóna feina a 7 persones i està a punt de tancar una ronda d'inversió de 400.000€. Va estudiar Administració i Direcció d'Empreses a la UB i va ser consultor estratègic de Deloitte. Emprenedor des de molt petit, les seves passions són Internet, l'esport i la tecnologia en general.

BORJA PIÑEIRO. Compta amb experiència en promoció econòmica i en el suport a la iniciativa emprenedora en l'àmbit del disseny. És Enginyer Tècnic en Disseny Industrial per l'Escola Universitària en Disseny Industrial de la Universitat de La Corunya, Màster en Disseny i Desenvolupament de Producte per ELISAVA i Postgrau en Design Management per la UPC School of Professional & Executive Development. Actualment treballa al BCD, Barcelona Centre de Disseny, on es dedica a la coordinació i gestió de projectes promoguts a través d'iniciatives publico-privades en el sector de les indústries creatives.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies