Event Alumni

Alumni Elisava Solidari – Ajuda’ns a dissenyar “La llum de la vida”

Data: -


[Notícia actualitzada el 03.04.19]

El comitè format per representants de la Fundació Villavecchia i Elisava Alumni ha escollit la proposta “Abraçada lumínica” de l’alumne Carles Roman per il·luminar la Sagrada Família en el concert commemoratiu del 30è aniversari de la Fundació.

Des de 1989, la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia treballa per millorar la qualitat de vida dels nens i joves malalts de càncer o altres malalties greus, i per donar suport a les seves famílies.

Amb motiu del concert commemoratiu del 30è aniversari de la Fundació, que se celebrarà a la Sagrada Família, des d'Elisava Alumni Solidari hem volgut donar suport a aquesta iniciativa mitjançant el disseny.

Per això, hem animat als alumnes i als membres de la comunitat Elisava Alumni perquè ens enviïn les teves propostes per obtenir un element lluminós, "la llum de la vida", que s'entregarà als 2.400 assistents durant concert commemoratiu, i que s'encendrà en un moment concret en record i en homenatge a tots els nens i nenes als que la Fundació ha acompanyat al llarg de 30 anys.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies