Event Alumni

Alumni d'ELISAVA presenten la làmpada «Ophelia»

Data:
Lloc: Exposició 'Producto fresco'. Matadero Madrid (Plaza de Legazpi, 8, 28045 Madrid)


El recentment creat estudi de disseny En Salmón Mostaza, establert a Barcelona i format per les Alumni d'ELISAVA Iratxe González de Viñaspre i Andrea Gelpí, exalumnes del Màster en Disseny de Mobiliari de l'Escola, acaba de presentar el seu primer producte, «Ophelia».
Es tracta d'una làmpada que permet a l'usuari generar diferents ambients adaptant manualment les seves pantalles fins a obtenir la il·luminació desitjada.
Dissenyada a partir de dos materials -una base de fusta de faig tornejada a mà i les pantalles que envolten aquesta base i que roten de manera independent- «Ophelia» disposa de dos models diferents: un en alumini lacat, que reflecteix la llum de manera més intensa; i un altre de metacrilat, que obté una llum més tamisada i relaxant. Una solució elegant i funcional que s'adapta a l'usuari, atorgant-li el control absolut de la llum i l'ambient que aquest genera.
En aquest sentit, la filosofia de En Salmón Mostaza es basa en el desenvolupament de productes que transcendeixen els aspectes estètics aprofundint en el seu impacte en els ambients i en les persones.
Els dos models d'«Ophelia» poden veure's fins al 27 de novembre a l'exposició Producto Fresco, organitzada per DIMAD a Matadero Madrid.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies