Event Alumni

Alumni del Màster en Fotografia d'ELISAVA participen al Festival Fine Art d'Igualada

Data: -
Hora: Consulta l'enllaç al peu
Lloc: Diversos espais (Igualada)

 

Les alumni del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA Alice Cannara i Hannah Woolf participaran en la cinquena edició del festival de fotografia FineArt Igualada. Una cita cada vegada més ineludible que reuneix fotògrafs internacionals i alumnes de diferents escoles d’art i disseny i que pretén apropar la fotografia a la ciutat, a la vegada que es donen a conèixer espais patrimonials d’Igualada actualment en desús.

La mostra fotogràfica és tota una aposta per ubicar Igualada dins del circuit de ciutats vinculades a l’art i al disseny i aquest anys comptarà amb més de 20 espais expositius municipals i efímers com mercats i fàbriques antigues per dinamitzar-ne l’ús de manera efímera.

L’esdeveniment tindrà lloc del 24 de febrer al 19 de març i, a més de les quasi 50 exposicions fotogràfiques, s’han preparat activitats complementàries com visites guiades, pel·lícules i tallers relacionats. Es pot trobar tota la informació al web www.fineartigualada.cat i a les xarxes socials utilitzant #Fineart17. També s’ha creat una aplicació per a Android en la qual es pot trobar la informació dels diferents esdeveniments repartits per tota la ciutat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies