Event Alumni

Alumni – Alpine Basics Capsule by HUNCH

Data:
Hora: De 12 a 22h
Lloc: Carrer Sant Salvador 114 (Barcelona)

 

“Alpine Basics” és la nova col·lecció càpsula de la marca HUNCH de l'estudi The Hunch Project, format pels antics alumnes del Grau en Disseny Raquel Llaberia i Saúl Baeza.

El proper dissabte 13 de desembre, tots aquells que vulguin conèixer la col·lecció podran veure-la al Pop-Up Store i a la presentació que organitzen els dos ex alumnes d'ELISAVA.

A l'Alpine Basics Capsul, s'ha pres com a inspiració la neu i l'entorn alpí, donant com a resultat un conjunt de peces de roba tècnica pret-a-porter, accessoris, objectes i un llibre de fotografia. Totes les peces segueixen una línia estètica comuna i respiren una mateixa essència. En conseqüència, tots els elements de la càpsula són impermeables, inclós el llibre de fotografia, realitzat en paper de pols mineral.

The Hunch Project va nèixer gràcies al projecte final de carrera sobre recerca tèxtil del Saúl i la Raquel, que va donar com a resultat la creació d'un nou material sobre les fibres de llana d'ovella, un material que segueix sota investigació a través de la col·laboració que mantenen amb el centre de materials de Barcelona Materfad.

Actualment, The Hunch Project combina la creació de les col·leccions amb el treball d'experimentació material i els projectes d'estudi, oferint serveis de disseny, de direcció d'art, d'investigació i de consultoria.

Alpine Basics Capsule by HUNCH

12:00 - 18:30 Pop-Up Store
18:30 - 19:30 Presentació Alpine Basics Capsule

  • Presentació del concepte de l'Alpine Basics Capsule a càrrec de The Hunch Project.
  • Presentació llibre “What if it snows” - Case Studies Volume One a càrrec d'Albert Roma­gosa Design Cabinet i The Hunch Project.
  • Presentació de les peces de l'Alpine Basics Capsule a càrrec de The Hunch Project.

19:30 - 22:00 Pop-Up Store + Gullen (Dj Set)

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies