Event Alumni

Alumnes d’ELISAVA reinterpreten l’art contemporani català a l’exposició «(re) Visiones»

Data:
Lloc: Can Framis (C/Roc Boronat, 116)

«(re) Visiones» és una intervenció fotogràfica realitzada pels alumnes del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA en col·laboració amb la Fundació Vila Casas. Aquest projecte mostra una aproximació multidisciplinar a la creació visual contemporània, explorant l’àmbit arquitectònic i la col·lecció pictòrica del Museu Can Framis.

Aquest projecte pren en consideració la presència física del cos com element i agent inherent i inseparable de l’experiència arquitectònica, social i pictòrica de Can Framis, i com arxiu i significant de les experiències viscudes, posant la seva atenció en els diferents contexts que conformen el mateix cos.

«(re) Visiones» està inspirada en diferents obres de la col·lecció del Museu Can Framis, que les reinterpreta des de punts de vista múltiples i divergents, fent servir la imatge com eina i medi per (re)interpretar i investigar tant l’obra pictòrica com espais arquitectònics de Can Framis.

CRÈDITS

Alumnes del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA: Xavier Boet, Alice Cannara Malan, Kitsanee Charoensawat, Ariadna Comas, Faiza Farooq, Maria Galindo, Janet Greco, Amy Helminiak, Susanna Järn, Katharina Kayser, Siqi Li, Zhiying Li, Helena Ortiz, Sergio Ramírez, Matteo Sampaolo, Olivia Félix, Saadya Tallat, Julika Wiggers i Hannah Woolf.

Aquest és un projecte del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies