Event Alumni

Acte de Graduació i entrega dels Premis ei! d'ELISAVA 2016

Data:
Hora: 19h
Lloc: Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671, Barcelona)

Com en cada inici de curs, el proper mes d’octubre tindrà lloc l’Acte de Graduació d’ELISAVA, el moment més esperat pels nostres alumnes del Grau en Disseny i el Grau en Enginyeria de Disseny Industrial.

La celebració tindrà lloc, concretament, el 13 d’octubre al Palau de Congressos de Catalunya, i reunirà tots els futurs dissenyadors i enginyers formats a la nostra Escola, que rebran els seus diplomes i es faran la fotografia amb els seus companys de promoció.

Hi haurà parlaments acadèmics i dels estudiants, la participació d’exalumnes que ens explicaran la seva experiència professional viscuda després del seu pas per ELISAVA i, finalment, l’entrega del Premi a la Qualitat del professorat al/la millor docent del curs passat, votat pels propis alumnes, i l’anunci i entrega dels Premis ei! als millor Treballs Fi de Grau dels estudiants. (Vota el Premi ei! del Públic)

Si t’has graduat enguany, pots reservar les teves invitacions a través del següent enllaç fins al proper 29 de setembre. T’hi esperem!

Amb la col·laboració de:

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies