Elisava Alumni

Et donem la benvinguda a la comunitat Elisava Alumni!

Elisava Alumni és l'associació d'antics alumnes d’Elisava. També poden formar part d'aquest col·lectiu el professorat i el personal d'administració i serveis de l'Escola. 

El nostre principal objectiu és crear i alimentar una comunitat que es converteixi en un espai d'intercanvi de coneixements, relacions, oportunitats, inspiració i avantatges per a tots els seus membres en els àmbits del disseny, l'enginyeria, l'emprenedoria i la innovació, tant a nivell local com internacional.

Des de fa 15 anys, connectem alumnes actuals i antics, professorat, empresa, universitat i entorn amb l'objectiu de promoure el seu desenvolupament professional i personal a través del foment del networking, la difusió de coneixement i l'impuls d'oportunitats professionals. Així, mantenim viva la relació i fomentem una comunicació fluida entre l'Escola i el conjunt de la professió.

Com tota associació comptem amb una Junta Directiva presidida per Guillem Virgili. Completen l'organigrama Raquel Llaberia com a Secretària i Maria Visa com a Tresorera, i un Consell Assessor configurat per professionals de diferents àmbits del disseny i l'enginyeria.

Per a més informació, pots contactar-nos a alumni@elisava.net.