Agenda

Visual Engineering. Conferència de MuirMcNeil

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Sala Aleix Carrió
MuirMcNeil - Elisava
MuirMcNeil - Elisava

Com a dissenyadors gràfics estem cada vegada més interessats a entendre els processos que utilitzem, en lloc dels productes o les seves conseqüències. A la conferència 'Visual Engineering' parlarem de les formes amb les que hem col·laborat durant l'última dècada per crear, adaptar i implementar formes tipogràfiques utilitzant mètodes sistemàtics en la producció d'una àmplia gamma de resultats imprevisibles.

Les activitats de MuirMcNeil se centren en l'exploració de mètodes sistemàtics i generatius en disseny tipogràfic, disseny gràfic i imatge en moviment, aplicats tant a treballs per encàrrec com a projectes d'investigació independents.

Hamish Muir va ser cofundador de l'estudi de disseny gràfic londinenc 8vo (1985-2001) i co-editor d'Octavo, revista de tipografia (1986-1992). Va ser professor a temps parcial al London College of Communication des del 2001 al 2019, i ha impartit conferències, cursos i tallers a equips professionals i grups d'estudiants a nivell internacional.

Paul McNeil és un dissenyador tipogràfic, educador i autor. Va ser director del MA Contemporary Typographic Media al London College of Communication des del 2010 fins al 2015. Després de set anys de treball, The Visual History of Type, publicat el 2017, és el seu exhaustiu estudi del disseny tipogràfic des de 1450 fins a 2015.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies