Agenda

UX AVANT – Ètica, disseny i tecnologia

Data:
Hora: 19:15 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1a planta)


En el marc del Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet presentem la 4a edició de UX Avant, un espai per a la mostra, la reflexió i el desenvolupament del disseny d'experiència d'usuari com a motor per a la innovació.

En aquesta nova sessió, diversos experts i expertes en els aspectes ètics de la tecnologia i el disseny aportaran la seva visió i debatran sobre com els nostres dissenys i les decisions que prenem en els projectes en què participem poden afectar la vida de la gent de maneres molt profundes. També reflexionaran sobre la dimensió ètica de la tecnologia en les nostres vides.

El focus se centrarà en les tecnologies interactives i la intel·ligència artificial, però l'esdeveniment té la voluntat d'anar més enllà: els organitzadors asseguren que està sessió serà interessant per a tota mena de dissenyadors. La conversa i la reflexió sobre els aspectes ètics és massa important per a deixar-la íntegrament per als filòsofs. Els dissenyadors, artistes i enginyers tenim molt a aportar.


Ponents

Joana Moll – TW: @joana_moll
Artista i investigadora. Cofundadora de Critical Interface Politics research group http://crit.hangar.org  i codirectora de http://ifapa.me

David Casacuberta – TW: @dcasacuberta
Professor de filosofia de la ciència a la UAB, la seva línia de recerca actual són els impactes socials i cognitius de les TIC

Rosa Llop – TW: @rosallopDissenyadora i professora. Codirectora del Màster en Disseny de Projectes per a Internet. La seva línia de recerca és la crítica del software per a la publicació digital en relació a les oportunitats d'expressió gràfica que ofereix als seus usuaris, Autora de Hacia un lenguaje de parámetros (Gustavo Gili, 2014).

Oier Romillo – TW: @oierromillo
Dissenyador de serveis i filòsof en formació. Lidera equips multidisciplinaris disposats a enfrontar-se a reptes i projectes de caràcter estratègic en organitzacions que busquen orientar-se cap al disseny i la innovació.


Moderador

Ariel Guersenzvaig – TW: @interacciones 
Codirector del Màster en Disseny de Projectes per a Internet i Director del Màster Universitari en Disseny i Comunicació.


Sobre UX Avant

UX Avant és la cara visible del laboratori de recerca del Màster en Disseny i Direcció de Projectes per a Internet. El laboratori té com a objectius el foment del diàleg entre disciplines, l'exhibició de la pràctica professional, l'exploració de pràctiques especulatives que fomentin la innovació i la transmissió de coneixement entre professionals, investigadors i estudiants.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies