Agenda

ÚS Barcelona, el festival d’art urbà i espai públic, arriba a ELISAVA

Data: -
us_gif_mailing.gif

El festival d’art urbà i espai públic itinerant ÚS Barcelona se celebra a diferents espais en desús de la ciutat que han perdut la seva funció social. L’objectiu és poder rescatar el valor d’aquests espais dotant-los de nova vida i nous usos a través de l’art urbà i la participació ciutadana.

Enguany, el festival se celebrarà del 2 al 7 d’octubre de 2018 al recinte de La Model, antic centre penitenciari de Barcelona, on el festival oferirà a diferents centres universitaris, entre ells ELISAVA, un escenari de creació i exposició d’obra pròpia vinculada a La Model. L’objectiu és crear un relat col·lectiu sobre La Model en un moment de debat sobre la recuperació i obertura de l’antiga presó.

Ets estudiant de Grau? Participa-hi!

Si ets estudiant de Grau a ELISAVA, et convidem a formar part de l’equip que participarà en la ideació d’una proposta per aquest espai de creació.

Formar part d’aquest equip vol dir que hauràs d’assistir a un workshop intensiu tutoritzat per Gastón Lisak i Daniele Porretta, que es realitzarà els dies 10, 11 i 12 de setembre; presentar i defensar la proposta el dia 14 de setembre; i col·laborar en el muntatge i desmuntatge de l’exposició els dies 26, 27 i 28 de setembre i 8 i 9 d’octubre.

Si vols participar-hi, has d’enviar un correu a gaston@random-happiness.com amb el teu Currículum Vitae i el teu portfoli (màxim 3 fulls A3 en PDF y/o vídeo). Es valoraran competències en creació de vídeo, so, projecció, instal·lació i gràfica interactiva.

Si en vols més informació, escriu un e-mail gaston@random-happiness.com o visita la pàgina web del Festival.

Tens temps de sol·licitar la teva plaça fins el 7 de setembre a les 22:00 h.

A què esperes? Apunta’t-hi ja i posa a punt la teva creativitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies