Agenda

Una comunitat interactiva a Ciutat Vella

Data:
Hora: 17.00 h.
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona (C/Regomir, 3, Barcelona), Sala Conferències/Polivalent


Com evoluciona la comunitat de Ciutat Vella? En què pot esdevenir en el futur?
Com pot incloure la comunitat de residents habituals a aquells que hi resideixen de forma transitòria? 

La resposta a aquestes qüestions podria consistir a imaginar-nos una comunitat interactiva. És a dir, una forma social resultant d'una trama de diàlegs orientats a l’acció en un lloc determinat. Una comunitat flexible, oberta i reversible, les condicions d'existència de la qual encara han de ser dissenyades. 

Una comunitat interactiva a Ciutat Vella és l’esdeveniment que inaugura La ciutat de les interaccions, una sèrie d’esdeveniments públics proposats per ELISAVA com a contribució per a regenerar el teixit social de Ciutat Vella, en el marc de la seva plataforma Design for City Making.

Convidem al Pati Llimona a veïns/es i persones que temporalment resideixen al barri, com els i les estudiants, per parlar de projectes que tracten d’involucrar als ciutadans en els serveis i activitats del barri. Aquest serà el punt de partida per debatre sobre les comunitats interactives. 

Quina és la teva visió del barri? 

Porta un objecte que per a tu representi la comunitat en la qual somnies per a Ciutat Vella. Aquests objectes es guardaran i formaran part del guarnit de les Festes de Primavera del barri de Sant Just.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies