Agenda

Type Mystery Tunnel. Conferència de Johannes Breyer (Dinamo)

Data:
Hora: 18:30h
Lloc: youtube.com/EscolaElisava


Type Mystery Tunnel

Johannes parlarà de la seva forma variable de treballar i de l'ús d'eines de disseny pròpies com a mètode per explorar noves estètiques i el potencial gestual dels tipus de lletra. Veurem quines consideracions van influir en la creació dels seus recents tipus de lletra ABC Arizona o ABC Gravity, o els projectes a mida per a la SF Symphony, Goat, ON i Rimowa. Per als empresaris, farem una ullada a les estadístiques de vendes recopilades durant un any, que han portat a crear i oferir un nou model de llicència de fonts, i intentarem endevinar cap a on pot anar tot això.

Johannes Breyer

Johannes Breyer és un dissenyador gràfic alemany/xilè instal·lat a Berlín. Va estudiar a Zuric i va treballar per a l'estudi de disseny NORM abans de graduar-se a la Gerrit Rietveld Academie d'Amsterdam. Juntament amb Fabian Harb, dirigeix ​​l'estudi suís de disseny tipogràfic DINAMO.

Dinamo

Dinamo és una plataforma suïssa de disseny tipogràfic que ofereix tipus de lletra al detall i a mida, programari de disseny, investigació i consultoria. Fundada a Basilea, opera a través d'una xarxa de membres satèl·lit a tot el món. Els membres de Dinamo són professors visitants en diverses acadèmies d'art i han estat convidats a impartir tallers i conferències en una llista internacional d'institucions educatives. Els clients van des d’editorials culturals d'una persona fins al Comitè Olímpic Internacional. Dinamo va guanyar el Swiss Design Awards 2017 i és membre de l'AGI Alliance Graphique Internationale des de 2018.

Conferència online organitzada per graphic.elisava. Per accedir a la xerrada, has de registrar-te al formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina i accedir a aquest link el 9 de juny.
 

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies