Agenda

Tres alumnes del Màster en Fotografia exposen els seus TFM al festival FineArt d’Igualada

Data: -
Lloc: Diversos espais d'Igualada
ROĐEN
POSIDEÎA
SAUDADE


Carolina Kadich, Dihue Miguens i Cynthia Lühr, tres Alumni del Màster en Fotografia i Disseny d’Elisava, presenten els seus Treballs de Fi de Màster a l’exposició Identitat(s) del festival FineArt d’Igualada, que aquest any celebra la seva desena edició.

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs d’arreu del món. Les exposicions es reparteixen per diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres. Es tracta de mostrar, durant vint-i-quatre dies, els espais de la ciutat d’Igualada amb fotògrafs d’arreu del món, escoles de fotografia i aficionats.

El treball de Kadich, ROĐEN, relata una introspecció en allò més profund que culmina en un anàlisi de llinatge familiar. El treball de Miguens, POSIDEÎA, formula un retrat atemporal del mediterrani. Fotografia, cianotipies, Land Art i biomaterials com a reivindicació sostenible. El treball de Lühr, SAUDADE, qüestiona el sentiment de pertinença relacionat a la llar, sentiment col·lectiu que descriu aquell lloc que hem estat buscant durant tota la nostra vida.