Agenda

Torna ‘Cadires a La Rambla’

Data:
Hora: Durant el matí
Lloc: La Rambla (a l'alçada d'Arts Santa Mònica)

El proper divendres 9 de març, com cada any des de fa ja 27 anys, les cadires dissenyades pels nostres alumnes de 1r curs del Grau en Disseny prendran La Rambla de Barcelona.

Prop de 150 d’aquests mobles es podran veure, tocar i provar, en un acte col·lectiu que vol compartir amb la ciutadania la creació d’aquest objecte quotidià que és alhora una icona del disseny.

El repte dels nostres alumnes, una vegada més, ha estat dissenyar i construir aquests mobles mitjançant peces de fusta contraxapada d’un centímetre de gruix, i acoblant-les sense cap element de fixació com ara cargols o claus.

La Rambla com a espai de diàleg

En aquest context, les cadires serviran d'espai de diàleg entre veïns i visitants en un moment de remodelació i dinamització d'aquest espai públic tan emblemàtic de la ciutat.

Les cadires seran col·locades en diverses disposicions per tal del de provocar diferents usos de l’espai públic, des de llargues fileres per contemplar la vida a les rambles, com les que històricament hi havia a Rambla Canaletes, fins a agrupacions que permeten converses en grups de diverses persones.

Per tal de promoure el diàleg i l’intercanvi d'experiències, es facilitaran llibres amb diverses preguntes sobre la utilització de l'espai públic i la convivència entre el turisme i la ciutadania. Aquests llibres contindran imatges històriques o dels mateixos veïns, i poden servir com iniciadors de converses, de records per part dels veïns o d’aportacions dels visitants. Uns testimonis, experiències i opionions que es podran deixar escrits en diverses llibretes. La informació recollida servirà per continuar el debat en el format Speakers’ Corner, organitzat per GÒ Acció Cultural.

Vine el dia 9. T’esperem a La Rambla a l’alçada de l’Arts Santa Mònica.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies