Agenda

Temes de Disseny #35: Call for papers

Data: -

Temes de Disseny és una publicació científica nascuda de l'ansietat i vocació d'investigació d'ELISAVA. Anualment i des de 1986, el centre fa que la revista estigui disponible per als lectors. La publicació aborda des d'una perspectiva analítica una gran varietat de temes relacionats amb la connexió del disseny amb camps com la cultura, la comunicació, la tecnologia o l'economia des d'una perspectiva analítica.

El número 35 de Temes de Disseny (TdD) se centrarà en "Intel·ligència Artificial i les tecnologies digitals emergents com a material de disseny" i pretén apropar experts de diferents disciplines perquè comparteixin els seus coneixements. A mesura que la Intel·ligència Artificial s'integra en el disseny d'objectes quotidians, serveis i sistemes amb diferents formes i amb diversos nivells de visibilitat i transparència, sorgeixen diverses qüestions per a la pràctica del disseny. Totes aquestes qüestions obren noves preguntes de recerca.

Aquest nou número es publicarà amb accés obert, i contingut revisat i indexat. TdD és una revista que els dissenyadors locals i estrangers poden utilitzar per compartir el seu coneixement a nivell internacional. Demanem articles (articles de revistes originals, revisions d'última generació, estudis de casos de disseny o pictòrics) per recollir els coneixements sobre els següents temes genèrics:

  • Nous materials (digitals)
  • Noves pràctiques híbrides
  • Noves habilitats de disseny
  • Noves estètiques emergents
  • Nous reptes ètics
  • Noves possibilitats interactives
  • Nous plantejaments sostenibles

Editors convidats: Ramon Sangüesa, Ariel Guersenzvaig.

Editors en cap: Laura Clèries, Oscar Tomico.

Consell editorial: Pau Alsina, Miquel Bruns, Tomas Diez, Delia Dumitrescu, Danae Esparza, Jéssica Fernández, Albert Fuster, Ariel Guersenzvaig, Pere Llorach-Massana, Ezio Manzini, Sonia Massari, Viviana Narotzky, Javier Peña, Anna Petit-Boix, Valentina Rognoli, Ramon Sangüesa, Ron Wakkary.

Vols participar amb un article?

Els autors que vulguin enviar el seu manuscrit hauran de seleccionar un tema genèric d'aquest número especial de TdD i enviar una proposta extensa (800-1200 paraules) a tdd@elisava.net abans del 7 de novembre de 2018 (DEADLINE AMPLIAT). Els autors seleccionats es confirmaran el 21 de novembre i hauran de presentar el seu manuscrit abans del 9 de gener de 2019.

A l'enllaç de sota trobareu tota la informació sobre aquest número especial, el calendari i els requisits ("Call for authors"), així com la plantilla per a l'enviament de la proposta en format més extens ("Submission template").

Si teniu una proposta però no s'adapta a les dates o als formats proposats, si us plau, contacteu amb nosaltres a tdd@elisava.net amb els detalls.

ELISAVA garanteix una àmplia difusió del contingut i la possibilitat d'arribar a acords acadèmics entre els investigadors i el centre. Si els investigadors voleu rebre més informació o dubteu sobre la publicació, contacteu amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a tdd@elisava.net.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies