Agenda

Tech Day 2019: Barcelona Local Tech

Data: -
Hora: De 11:20 h a 14:30 h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32) - Aleix Carrió i Atri
tech-day-gif_0.gif


El cicle de conferències Tech Day d'aquest curs acadèmic 2018-2019, amb el títol «Barcelona Local Tech», té com a finalitat principal la reflexió sobre el paper del disseny com a component estratègic de l'ecosistema urbà. En aquest ambient, les relacions entre els diferents agents temporals com el turisme i els agents territorials com els artesans i els oficis locals tradicionals són elements fonamentals per fomentar una ciutat productiva.

En aquest context es considera el producte no només com a matèria, sinó com un sistema complex i circular en el qual processos, matèria i ciència són components essencials per a generar alternatives innovadores i sostenibles.

La recerca i creació de nous productes-sistemes-serveis (PSS) és una estratègia vàlida per garantir l'èxit de nous models que proporcionin una visió de canvi als agents territorials, per donar-los visibilitat i per connectar-los amb la ciutat. Aquests nous models hauran de mostrar nous codis de valor i desenvolupament de propostes que ens permetin transformar la societat i avançar-nos a les necessitats ambientals presents i futures del planeta.

El Tech Day s'inscriu, any rere any, al programa d'activitats docents dels estudis de Grau en Enginyeria en Disseny Industrial. Així, des de l'assignatura de Disseny i Producte s'organitza un esdeveniment de coneixement enfocat en un tema específic. L'objectiu és oferir una àmplia panoràmica sobre tots els factors possibles per a la inspiració de noves propostes de disseny als estudiants i professionals afins a la temàtica plantejada.

El programa d'aquesta edició, que compta amb el suport del programa "Impulsem" de l'Ajuntament de Barcelona, ​​inclou ponents com Sara Alverellos, Jordi Closa, Màxim Menichinelli, Tomas Diez, Troy Nachtigall, entre d'altres.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies