Agenda

STEAMConf Barcelona 2019 – Workshop sobre la matèria com a llenguatge

Data:
Hora: 10.00 h.
Lloc: CosmoCaixa Barcelona (Carrer d'Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona)


Javier Peña, director general d'Elisava i professor del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, lidera al costat de l'Escola Lurdes un dels workshops de STEAMConf Barcelona 2019, que tindrà lloc el proper divendres 5 d'abril. 

Sota el títol "La Matèria i els elements químics, llenguatge integrador", el taller, centrat en treballar la metodologia i la matèria com a llenguatge, vol fomentar les vocacions en contacte amb les escoles. 

En aquest sentit, Javier Peña i el professor de materials d'Elisava Bernat Faura compartiran la tasca com a responsables del workshop amb la mestra i tutora Queralt Fuentes i el dissenyador industrial i mestre Joan Jorquera, tots dos de l'Escola Lurdes de Barcelona.

Sobre el workshop

La matèria i els elements químics, de la mateixa manera que els números, les lletres i les notes musicals, representen un llenguatge. Aquest llenguatge ens mostra el més fonamental i bàsic per conèixer i interpretar el món en què vivim i, per tant, és una eina fonamental i integradora de coneixement.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies