Agenda

From Screen To Space. Conferència de Playmodes

Data:
Hora: 18.30h
Lloc: youtube.com/EscolaElisava

En els últims anys, els mitjans digitals creatius han experimentat una profunda transformació. Des dels primers gràfics en pantalla fins a les últimes instal·lacions de mapping de píxels, els llenguatges audiovisuals han superat els límits quadrats de les pantalles tradicionals i han començat a colonitzar l'espai real. La llum està exercint un paper clau en aquesta evolució, i aquesta interrelació entre l'enginyeria, la música, el disseny i l'art està donant lloc a enfocaments innovadors en forma d'instal·lacions immersives. Els espectadors ja no són un subjecte passiu, sinó que estan integrats en el llenç creatiu. En aquesta conferència, Eloi Maduell i Santi Vilanova faran una profunda immersió en el procés i els secrets que hi ha darrere del seu treball, des de la conceptualització i el guió fins el desenvolupament d'algoritmes i continguts de música visual.

Playmodes és un estudi d'investigació audiovisual, un equip híbrid d'enginyers, músics i dissenyadors. A través del desenvolupament de les seves pròpies tecnologies, donen vida a instruments de llum i so. Aquest luthierismo digital els ha portat a aplicar el seu llenguatge a formats escultòrics, instal·lacions immersives o escenografies, en un viatge fora dels límits quadrats de les pantalles tradicionals. En els seus projectes, els fluxos de dades generen àudio i imatges amb programaris fets per ells mateixos.

Conferència online organitzada per graphic.elisava. Per accedir a la xerrada, has de registrar-te al formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina i accedir a aquest link el 10/02.

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies