Agenda

Roca llança la 10a edició del seu concurs internacional de disseny jumpthegap®

Data: -


[Extended deadline: 6 setembre]


jumpthegap®, el Concurs Internacional de Disseny de Roca, busca la creativitat i el talent d'estudiants i professionals per idear productes innovadors i radicals a través d'una visió multidisciplinar i intercultural.
 
Des del seu llançament el 2004, el concurs internacional de disseny de Roca jumpthegap® ha inspirat a milers de joves estudiants d'arquitectura i disseny de tot el món a idear solucions creatives, innovadores i radicals per a l'espai del bany. En aquesta 10a edició, el concurs repta els participants a desenvolupar solucions que responguin als objectius de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, amb projectes tecnològicament viables i que mostrin diversitat, sostenibilitat, atemporalitat i adaptabilitat.
 
jumpthegap® està profundament compromès amb el suport a les noves generacions de dissenyadors i arquitectes i, ara més que mai, vol ajudar-los a oferir solucions reals i amb visió de futur que ens permetin construir un futur millor. Al participar en el concurs, s'ofereix als participants una plataforma internacional per desenvolupar i mostrar el seu talent i oportunitats, que s'estenen més enllà del 2021, amb els finalistes i guanyadors convidats a discutir els seus projectes en una sèrie de taules rodones i debats públics amb àmplia visibilitat en tot el món. Per als estudiants, es tracta d'una gran oportunitat de complementar una educació formal amb una experiència pràctica.

Hi ha 17.000 euros en premis!
Els projectes es poden presentar online entre el 3 de maig i el 3 de juny.
Bona sort!