Agenda

Projectes de l'alumnat del Màster en Disseny de Packaging a Hispack 2022

Data: -
Lloc: Fira de Barcelona Gran Via, Unboxing Hall 2 (Avinguda Joan Carles I, 64)


Els projectes de l'alumnat del Màster en Packaging d'Elisava podran veure's aquesta setmana a l'exposició Packaging d'Origen, en el marc de l'edició del 2022 de la fira de packaging Hispack. L'exposició estarà oberta durant tota la fira, del 24 al 27 de maig, a l'Unboxing Hall 2 a la Fira de Barcelona de Gran Via.

Els projectes dels alumnes són resultat del taller Packaging d’Origen que repta els estudiants del màster a idear i dissenyar l’envasat d’un producte local i de proximitat de diferents territoris, fent ús de la cultura, història i imaginari d’aquest. Com explica Eva Minguella, directora del màster, “la història i l’origen d’una marca poden ser un valor que configuri la seva essència, una oportunitat de capitalització de valors i de diferenciació”.

Des de fa 8 anys, aquest taller ha ajudat a elevar el valor percebut de productes, que sovint empren envasos de caire industrial, a través d’un packaging que realment reflecteixi  els seus valors de proximitat, autenticitat i responsabilitat. En una edició que idòniament prioritza la sostenibilitat, es podran observar les variades propostes de l’alumnat que recullen productes d’arreu del món preservant la seva història i al mateix temps catapultant-ne el potencial.