Agenda

Projecte d’alumnes del MEATS i del Màster en Direcció d’Art al Festival Vibra de Girona

Data: -
Hora: De 17.00 h a 22.00 h.
Lloc: Parc Central de Girona

Un grup d’alumnes del Master's Degree in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces (MEATS) i del Màster en Disseny i Direcció d’Art presenten la instal·lació interactiva ‘Chased’ aquest cap de setmana a la Festa de la Llum, Interacció i Disseny VIBRA de Girona. El projecte, liderat per Roger Paez i Jordi Cano d’Elisava, i per Playmodes, es podrà visitar del 21 al 23 de desembre al Parc Central de la ciutat.

‘Chased’ proposa una experiència participativa que busca convertir els visitants en actors principals de la instal·lació i, a la vegada, generar una reflexió sobre el concepte del “protagonisme” en l’era digital. El projecte juga amb una dualitat que es produeix davant la mirada de l’altre: quan ens sentim observats, el comportament humà s’altera i conviuen el pànic escènic i la recerca d’atenció; la por a fer el ridícul i l’anhel a l’elogi i al reconeixement.

En aquest context, la instal·lació altera l’ordre de la quotidianitat amb la transformació de l’espai públic en un escenari; una experiència on els llums deixen de ser un element propi de l’espai públic i passen a ser un mitjà d’interacció que converteix les persones en el centre d’atenció. D’aquesta manera, els fanals del parc seran els conductors de l’obra, i els comportaments i reaccions dels visitants dotaran de vida l’obra i completaran la instal·lació.

Sobre Vibra

VIBRA ofereix un recorregut a través d’experiències audiovisuals immersives a partir de la transformació d’espais urbans a través de la llum, la innovació i la creativitat. En aquest sentit, el festival té la voluntat de generar accions que facin emergir l’economia en els camp de la creativitat i la innovació, ajudant a impulsar nous models i sinèrgies entre els sectors més consolidats com l’arquitectura, les enginyeries i els més emergents com les tecnologies digitals, les TIC, la multimèdia o la transmèdia.

Sobre Playmodes

Estudi de recerca audiovisual. Un equip híbrid d’enginyers, músics i dissenyadors que treballa amb tecnologies pròpies per tal de donar vida a nous instruments audiovisuals i a instal·lacions immersives.

Crèdits

Autors: ELISAVA + Playmodes

Equip de treball: Lorenzo Damonte, Marta Gutiérrez, Amira Ihab,

Felix Köstinger, Cèlia Martínez, Esther Rodríguez, Kevin Rodríguez

i Juan Alejandro Sánchez

Coordinació: Marc Aliart, Jordi Cano, Eloi Maduell, Toni Montes,

Roger Paez i Santi Vilanova

Música: Igor Stravinsky

#vibra18 #festadelallum

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies