Agenda

Presentació Intensive Programme in Designing Policies for Resilience

Data:
Hora: 18:30 h.
Lloc: Sant Pau Recinte Modernista (C/Sant Antoni Maria Claret, 167, Barcelona).


El proper dilluns 12 de novembre tindrà lloc la presentació del Intensive Programme in Design Policies for Resilience. Un nou programa d'ELISAVA que parteix de la necessitat, per part del dissenyador, de conèixer i analitzar com les polítiques estratègiques de l'escenari internacional afecten el seu treball.

Un programa intensiu que capacita per assumir tasques de màxima responsabilitat en l'àmbit del desenvolupament de productes, serveis, noves activitats de negoci i implantació d'estratègies, tot basat en un disseny per a la resiliència i integrant totes les escales, del producte/servei a la ciutat/regió.

Presentació i Q&A

La presentació del nou programa d'ELISAVA, emmarcat en la Càtedra de Sostenibilitat de la UNESCO i la UPC, tindrà lloc al Sant Pau Art Nouveau Site, dins de la programació de la Barcelona Resilience Week, que se celebrarà a la capital catalana de l'11 al 16 de novembre. La trobada convertirà la ciutat en un espai comú per a tots aquells socis i interessats que treballen en la resiliència per promoure el pas del coneixement i la conscienciació a l'acció.
La presentació comptarà amb una xerrada introductòria sobre el nou curs (18.30 h.) i una roda de preguntes i respostes (Q&A, 19.30 h. aprox.).

T'hi esperem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies