Agenda

Presentació de la revista Temes de Disseny #38

Data:
Hora: 18h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1a planta)


El dimecres 5 d’octubre presentarem a Elisava el darrer número de Temes de Disseny, la revista científica d’Elisava Research, titulat “Caring Through Design: From Personal to Planetary Well-being.”

Amb Ricardo Guasch, Elisabet Silvestre, Danielle Wilde, Anna Del Corral com a guest editors, “Temes de Disseny #38” tracta el complex tema de la salut i el benestar de les persones. Explora com el disseny i l’enginyeria poden ajudar en proporcionar espais, dispositius personals i interaccions amb més significat, salut i cures, que promoguin el benestar i, alhora, puguin fer del món un lloc millor.

Aquest número se centra en la manera com les disciplines relacionades amb el disseny poden promoure la cura i el benestar en diferents aspectes i advoca per establir connexions entre el benestar de les persones i del planeta, alhora que considera el punt de vista tecnològic, ambiental, mèdic, ètic i del comportament humà.

Temes de Disseny és una revista científica d’accés obert, especialitzada en la recerca del disseny i  l’enginyeria del disseny, que en cada número adreça un repte concret de la societat, el medi ambient i l’economia actuals.
 

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.