Agenda

Portes Obertes online Elisava 2020

Data:
Hora: 10.30h (Grau en Enginyeria de Disseny Industrial) – 12h (Grau en Disseny)


Nou calendari de Portes Obertes


A causa de l'actual situació sanitària, hem hagut de modificar el calendari de les nostres Jornades de Portes Obertes. Per això, si ets un dels/de les futurs/es estudiants interessats/des a cursar algun dels Graus Universitaris de l’Escola, et convidem a apuntar-te a les nostres Portes Obertes online del proper dissabte 6 de juny.

Gràcies a les nostres Portes Obertes online podràs conèixer la nostra Escola de la mà dels nostres responsables acadèmics, estudiants i personal del centre, que resoldrà tots els teus dubtes i preguntes en relació a aquesta nova etapa estudiantil que estàs a punt d’emprendre.  

No dubtis en apuntar-t'hi i descobriràs tot allò que t’espera durant el nou curs. A les nostres Jornades de Portes Obertes descobriràs que Elisava pot formar-te en el que sempre has somiat estudiar i pot representar l’impuls que necessites per arribar a ser el professional que reclama el sector laboral actualment. 


Entrevistes personals i Tour Virtual 360º

Així mateix, et recordem que pots escriure'ns en qualsevol moment a grau@elisava.net per preguntar-nos altres qüestions o concertar una entrevista personal amb els nostres Caps d'Estudis. Per últim, mentre t'ho penses, et convidem a fer un Tour Virtual per les nostres instal·lacions fent click al següent enllaç. Gràcies pel teu interès i fins aviat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies