Agenda

Portes Obertes Elisava 2021

Data: -
Hora: 10:30h - 13:30h
Lloc: Online (Zoom) i presencials (La Rambla, 30-32)


Nou calendari de Portes Obertes


Vols estudiar a Elisava? Apunta't a les nostres Jornades de Portes Obertes online i coneix tots els detalls sobre els nostres Graus Universitaris: Grau en Disseny i Grau en Enginyeria de Disseny Industrial. Registra't i escull el dia i sessió que prefereixis.

Gràcies a les nostres Portes Obertes podràs conèixer la nostra Escola i resoldre tots els dubtes i preguntes que tinguis en relació a aquesta nova etapa estudiantil que estàs a punt d’emprendre. No dubtis a apuntar-t'hi i descobriràs tot allò que t’espera durant el nou curs. Elisava pot formar-te en el que sempre has somiat estudiar i pot representar l’impuls que necessites per arribar a ser el professional que reclama el sector laboral actualment. 


Tours Presencials


Vols estudiar a Elisava? Vine als nostres Tours Presencials dels propers divendres 5 de març i 16 d'abril! Apunta-t'hi i coneix tots els detalls sobre els nostres Graus Universitaris en Disseny i en Enginyeria de Disseny Industrial. Inscriu-t'hi i tria la sessió que prefereixis.*

Farem una visita guiada per les instal·lacions de l'Escola (tallers, aules i altres espais) on coneixeràs de la mà d'alumnes i ex-alumnes la nostra proposta formativa. A més, els Caps d'Estudis i docents de l'Escola t'ajudaran a resoldre tots els teus dubtes.

A causa de la situació actual, la visita es farà en petits grups per garantir tots els protocols de seguretat sanitaris. Per aquest motiu, només estarà permès l'accés d'un/a alumne/a i un acompanyant. Cada assistent haurà de portar la seva pròpia màscara per poder accedir a l'Escola.

* Cada visita tindrà una durada aproximada d'una hora.
** Et recomanem arribar 10 minuts abans de l'hora reservada.


Entrevistes personals i Tour Virtual 360º

Així mateix, et recordem que pots escriure'ns en qualsevol moment a grau@elisava.net per preguntar-nos altres qüestions o concertar una entrevista personal amb els nostres Caps d'Estudis. Per últim, mentre t'ho penses, et convidem a fer un Tour Virtual per les nostres instal·lacions fent click al següent enllaç. Gràcies pel teu interès i fins aviat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies