Agenda

Portes Obertes Elisava 2021


La millor manera de conèixer els nostres Graus Universitaris en Disseny i Innovació, i en Enginyeria de Disseny Industrial


Et convidem a les noves Portes Obertes Online d'Elisava, dissabte 15 de maig, on coneixeràs tots els detalls sobre els nostres Graus Universitaris (Grau en Disseny i Innovació i Grau en Enginyeria de Disseny Industrial) de la mà dels Caps d'Estudis, del Director Acadèmic i d'alumnes graduats/des recentment. Fes la teva reserva!

A continuació, també pots veure els vídeos de les nostres anteriors Portes Obertes:


Presentació del Grau en Disseny i Innovació:


Presentació del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial:

A més, si vols visitar les nostres instal·lacions i conèixer en persona els nostres Caps d'Estudis i alguns/es alumnes, apunta't a una de les nostres Visites Guiades a l'Escola.

Tria data i sessió: 16 i 30 d'abril, 14 i 28 de maig, 11 de juny.

A causa de la situació actual, la visita es farà en petits grups per garantir tots els protocols de seguretat sanitaris. Per aquest motiu, només estarà permès l'accés d'un/a alumne/a i un acompanyant. Cada assistent haurà de portar la seva pròpia màscara per poder accedir a l'Escola*.

* Cada visita tindrà una durada aproximada d'una hora.
** Et recomanem arribar 10 minuts abans de l'hora reservada.


Entrevistes personals i visita virtual a les instal·lacions

Així mateix, et recordem que pots escriure'ns en qualsevol moment a grau@elisava.net per preguntar-nos altres qüestions o concertar una entrevista personal. Per últim, et convidem a visitar les instal·lacions de l'Escola de la mà dels i les nostres alumnes al nostre perfil d'Instagram.

Gràcies pel teu interès i fins aviat!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies