Agenda

Portes Obertes Elisava 2020

Data:
Hora: 10.30h – 14h


Nou calendari de Portes Obertes


Vols estudiar a Elisava? Apunta't a la nostra Jornada de Portes Obertes del proper dissabte 13 de juny i coneix tots els detalls sobre els nostres Graus Universitaris: Grau en Disseny i Grau en Enginyeria de Disseny Industrial. Registra't i escull l'horari que prefereixis*. A causa de la situació actual, la visita es farà en petits grups per garantir tots els protocols de seguretat dictats per les autoritats sanitàries. Per aquest motiu, només estarà permès l'accés d'un/a alumne/a i un acompanyant.

Gràcies a les nostres Portes Obertes podràs conèixer la nostra Escola i resoldre tots els dubtes i preguntes que tinguis en relació a aquesta nova etapa estudiantil que estàs a punt d’emprendre. No dubtis a apuntar-t'hi i descobriràs tot allò que t’espera durant el nou curs. Elisava pot formar-te en el que sempre has somiat estudiar i pot representar l’impuls que necessites per arribar a ser el professional que reclama el sector laboral actualment. 

*Et recomanem arribar 10 minuts abans de l'hora reservada.
**La Jornada de Portes Obertes es podria veure modificada o postposada segons les indicacions de Govern i institucions sanitàries.


Entrevistes personals i Tour Virtual 360º

Així mateix, et recordem que pots escriure'ns en qualsevol moment a grau@elisava.net per preguntar-nos altres qüestions o concertar una entrevista personal amb els nostres Caps d'Estudis. Per últim, mentre t'ho penses, et convidem a fer un Tour Virtual per les nostres instal·lacions fent click al següent enllaç. Gràcies pel teu interès i fins aviat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies