Agenda

Portes Obertes Elisava 2020

Data:
Hora: 16.30h – 19.30h


Nou calendari de Portes Obertes


Vols estudiar a Elisava? Apunta't a la nostra Jornada de Portes Obertes del proper divendres 26 de juny i coneix tots els detalls sobre els nostres Graus Universitaris: Grau en Disseny i Grau en Enginyeria de Disseny Industrial. Registra't i escull el grup/horari que prefereixis*.

A causa de la situació actual: 

  • La visita es farà en petits grups per garantir tots els protocols de seguretat dictats per les autoritats sanitàries.
  • Cada assistent haurà de dur la seva pròpia mascareta per poder accedir a l'Escola.
  • Només estarà permès l'accés d'un/a alumne/a i un acompanyant.

Gràcies a les nostres Portes Obertes podràs conèixer la nostra Escola i resoldre tots els dubtes i preguntes que tinguis en relació a aquesta nova etapa estudiantil que estàs a punt d’emprendre. No dubtis a apuntar-t'hi i descobriràs tot allò que t’espera durant el nou curs. Elisava pot formar-te en el que sempre has somiat estudiar i pot representar l’impuls que necessites per arribar a ser el professional que reclama el sector laboral actualment. 

*Et recomanem arribar 10 minuts abans de l'hora reservada.
**La Jornada de Portes Obertes es podria veure modificada o postposada segons les indicacions de Govern i institucions sanitàries.


Entrevistes personals i Tour Virtual 360º

Així mateix, et recordem que pots escriure'ns en qualsevol moment a grau@elisava.net per preguntar-nos altres qüestions o concertar una entrevista personal amb els nostres Caps d'Estudis. Per últim, mentre t'ho penses, et convidem a fer un Tour Virtual per les nostres instal·lacions fent click al següent enllaç. Gràcies pel teu interès i fins aviat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies