Agenda

Passi de ‘L’Estat turístic’, documental de Ramon Faura sobre el turisme a Barcelona

Data:
Hora: 18.30 h.
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32), Sala Aleix Carrió (1a planta)

Després d’exhaurir totes les entrades en la seva estrena a la Filmoteca de Catalunya fa tot just una setmana, l’Escola acull el proper 29 de gener un nou passi de ‘L’estat turístic’, documental dirigit per Ramon Faura, professor i Cap de l'Àrea de Socials dels Graus d’Elisava.

El film vol ajudar a entendre en tota la seva complexitat el debat sobre el turisme a Barcelona i contribuir a diferenciar entre els prejudicis i els problemes reals que aquest fenomen genera. Amb aquest objectiu, ‘L’estat turístic’ dona veu a veïns, polítics, empresaris, experts, turistes, treballadors i altres col·lectius de la ciutat que comparteixen davant la càmera les seves opinions i reflexions sobre un tema d’interès per a qualsevol barceloní/na.

Després de la projecció s’obrirà un torn de preguntes i respostes en el qual el director del documental respondrà els dubtes i qüestions dels assistents.

‘L’estat turístic’ suposa la culminació del projecte 'Assaig General', organitzat durant el FAD fest’17,de FAD Barcelona, i comissariat pel mateix Ramon Faura.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies