Agenda

Nova Temes de Disseny sobre intel·ligència artificial

Data:
Hora: 13.00 h
Lloc: Elisava (La Rambla, 30-32). Terrassa 3a planta
Portada del nou número de Temes de Disseny.


Aquest dimarts 8 d’octubre s'ha presentat el número #35 de la revista científica d’Elisava Temes de Disseny, titulat ‘AI and Emerging Digital Technologies as a Design Material’.

L’acte ha comptat amb les presentacions de Laura Clèries i Oscar Tomico (editors en cap de la publicació) i dels editors convidats Ramon Sangüesa i Ariel Guersenzvaig, que han parlat sobre la temàtica i els articles inclosos en el nou número. Per acabar l’acte, hem pres unes cerveses cortesia d’Estrella Damm i els autors i assistents han pogut intercanviar impressions sobre els temes i continguts de la revista.

Intel·ligència artificial i Big Data

La intel·ligència artificial, l'aprenentatge automàtic, el Big Data i altres tecnologies estan cada cop més esteses, i això les podria facultar com a nous materials per al disseny. Però, quines característiques especials presenten? De quina manera les hauria d'incloure el disseny en les seves pràctiques? Com afecten la investigació del disseny? Interacció persona-ordinador (HCI)? Experiència d'usuari (UX)? Quines implicacions ètiques tenen?

Aquesta edició de Temes de Disseny recull aportacions d'investigadors i professionals del disseny que ofereixen potencials respostes. Utilitzant una gran varietat de recursos que van des de casos pràctics fins a directrius ètiques, els autors d'aquesta publicació tracten un ampli espectre de temes en el seu intent de fer front als desafiaments que plantegen aquestes noves agències artificials.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies