Agenda

Nova exposició de Domestic Data Streamers sobre les violències ocultes presents a la societat

Data: -
Lloc: Galeria Mutuo (c/Méndez Núñez, 7, Barcelona)


La violència sempre ha format part de la vida, però a mesura que canvien els temps, ocupa nous espais. I molt sovint, aquests nous entorns són invisibles als nostres ulls.

730 hores de violència és un exercici d'un mes (730 hores) d’interacció ciutadana que es materialitza en un recull de peces digitals i analògiques. Una col·lecció basada en dades que expliquen històries humanes amb la intenció d'obrir un debat sobre la violència i ser un termòmetre per mesurar l'opinió i percepció del públic.

Per fer-ho possible, l'exposició compta amb un espai físic obert al públic i un espai digital on es recolliran les seves interaccións. Aquestes dades dels visitants seran analitzades i oferiran una visió col·lectiva sobre el que es percep com a violència avui dia.

Domestic Data Streamers està format per diversos Elisava Alumni, entre ells Pau Garcia, codirector del Màster en Data and Design d'Elisava. El col·lectiu té la seva seu a Barcelona però ha realitzat projectes per a més de 22 països d'arreu del món on utilitzen les dades, l'art i la recerca per remoure consciències i provocar el canvi social.