Agenda

Materials Designers participa en l'exposició “Materia Gris” del museu CentroCentro de Madrid

Data: -
Lloc: Museu CentroCentro de Madrid
Materials Designers


El pròxim 11 de febrer s’inaugura l’exposició “Materia Gris” al museu CentroCentro de Madrid. Elisava participa en l’exposició amb una mostra titulada “Materials Narratives: from experimentation to market” formada per 13 materials circulars on es podran veure: dos dels materials guanyadors i dos dels finalistes del projecte europeu Material Designs (MaDe), vuit materials dissenyats per alumnes de grau i màster i materials comercials de la materialoteca “Materials Designers” d’Elisava.

Aqua Faba Foam, dissenyat per Paula Nerlich, és un dels guanyadors del projecte europeu MaDe. Està fet amb aigua de cigró, un excedent de la preparació d’aliments domèstics, barrejada amb altres ingredients vegans, compostables i respectuosos amb el medi ambient.

Clint és un cartó dissenyat per Elisava i Girbau que està fabricat a partir del residu que es genera en el filtre de les bugaderies industrials.

Materials comercials de la materialoteca Materials Narratives d’Elisava. En la imatge podem veure des d’un material fet a partir de cambres d’aire reciclades de bicicletes fins a un terrazzo que utilitza materials de rebuig de la construcció.

Podeu veure part de la col·lecció de Materials Designers a la Biblioteca Enric Bricall a Elisava.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots escriure’ns a: research@elisava.net
 

Materials Designers
Materials Designers