Agenda

MasterLAB Service Design Systems’ Open Day

Data:
Hora: 19:00 h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1ª planta)

Vine a la jornada de presentació del MasterLAB in Service Design Systems el 12 de febrer a les 19h (si us plau confirma la teva assistència escrivint un e-mail a postgrau@elisava.net o trucant al 93 553 59 04) o segueix l'esdeveniment per streaming al nostre canal de Youtube.

Podràs conèixer en persona als codirectors del programa, Arianna Mazzeo i Viviana Narotzky, i els tutors Ezio Manzini, Massimo Menichinelli i Irini Papadimitriou.

Durant l'acte, s'abordaran els temes següents:

  1. Aquest és el primer MasterLAB amb un nou format, i un ús eminentment pràctic i flexible (4 workshops + labs online).
  2. Aquest MasterLAB Service Design Systems és el primer del seu tipus a Espanya.
  3. Aquest és el primer MasterLAB amb tutors de la talla de Irini Papadimitrou (Digital Design Weekend, V&A), John Thackara (Doors of Perception), Liz Sanders (Making Tools), Ezio Manzini (Desis Network), Francesca Bria (Ajuntament de Barcelona), Ramon Sanguesa (Data Transparency Lab), Massimo Menichinelli (Fablabs), Sune Stassen (Open Design Festival Capetown) and Indy Johar (Project 00).
  4. Aprèn a crear un projecte real de disseny de la ciutat de Barcelona, en el seu districte creatiu, juntament amb un equip pluridisciplinar d'experts i ciutadans.
  5. Crear serveis online i offline i altres mecanismes per millorar les condicions de vida dels ciutadans, començant per les necessitats reals de les persones.
  6. Actuar com a agent de canvi positiu i saber com aplicar de manera pràctica la research through design (recerca mitjançant el disseny) de llocs, comunitats i ciutats.
  7. Participar en 4 workshops intensius en persona i després seguir la conversa via labs online.
  8. Cocrear una nova mentalitat de innovació social digital mitjançant processos i actuacions creatives a la ciutat (en altres paraules, un laboratori obert a oportunitats).
  9. Ser capaç de comunicar el teu projecte globalment començant localment com coagent del nou pensament del service design system i divulgar-ho a la teva ciutat, barri o en qualsevol altre escenari.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies