Agenda

Llum, so i màgia visual. Conferència de Hamill Industries (Anna Díaz)

Data:
Hora: 18.30h
Lloc: youtube.com/EscolaElisava
Hamill Industries Elisava
Hamill Industries Elisava

Llum, so i màgia visual és el títol de la conferència online que impartirà Anna Díaz (Hamill Industries), en la qual compartirà els processos i tècniques que s'amaguen darrere dels seus últims projectes i col·laboracions, des de treballs sobre visualització sonora, passant per treballs comercials i nous reptes creatius.

Hamill Industries és un estudi creatiu especialitzat en la convergència entre la tecnologia i les arts visuals. Desenvolupen projectes d'innovació basats en l'experimentació i la barreja de tècniques, creant nous formats de comunicació visual.

L'estudi, format per Pablo Barquín i Anna Díaz, realitza investigacions artístiques i tecnològiques en el camp de les arts visuals i l'exploració de la llum i el so. En els seus projectes desenvolupen les seves pròpies eines i invents combinant efectes digitals i analògics amb la construcció i el disseny.

Han treballat en múltiples mitjans, incloent publicitat, videoclips, instal·lacions d'art i actuacions. Els seus treballs han tingut reconeixement internacional en publicacions especialitzades (It 's Nice That, Deezen o The Creators Project) i premis com el Premi Laus Or (2015) i mencions especials al STARTS Prize Award (2006). Des de 2015, han estat de gira per tot el món al costat de Floating Points creant els seus espectacles visuals, i han presentat el seu treball a festivals i institucions com Sónar Festival, ARS Electronica, The Barbican (Londres) i Matadero (Madrid).

Conferència organitzada per graphic.elisavaa. Per accedir a la conferència, t'has d'inscriure al formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina i accedir a aquest link el dia de la xerrada.