Agenda

L'exposició 'Future Woods. Earth & Mars' desembarca a Materfad

Data: -
Hora: 19.00 h.
Lloc: Vestíbul DHUB (Planta -1). Plaça de les Glòries Catalanes, 37, Barcelona.
Quins possibles usos tindrà la fusta en els propers anys? Té futur com a material? Quines aplicacions podria tenir més enllà del nostre planeta, per exemple, a Mart?

No, no estem parlant de cap llibre ni de cap pel·lícula de ciència ficció. A aquestes i altres preguntes vol donar resposta l'exposició Future Woods. Earth & Mars, que desembarca al centre de materials Materfad (FAD + ELISAVA) el pròxim 18 de setembre (19.00 h).

L'exposició aborda com serà el futur d'aquest material aplicat en entorns arquitectònics i d'interiors a la Terra, així com de quina manera podria existir i utilitzar-se en Mart. En aquest sentit, mostrarà les principals tendències i els avenços en innovació, sostenibilitat i disseny en el sector de la fusta.

Sostenibilitat i disseny circular

En un moment en què la pràctica del disseny i l'arquitectura demanden una major consciència mediambiental i es consoliden termes com sostenibilitat i disseny circular, la fusta, com a matèria orgànica, està recobrant interès com l'únic material constructiu que no produeix emissions de carboni contaminants.

La inauguració de l'exposició coincidirà amb l'acte inicial de benvinguda per als alumnes del Master in Design through New Materials d'ELISAVA i Materfad.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies