Agenda

L'exposició ‘Design Does’ arriba a Hong Kong

Data: -
Lloc: HKDI Gallery (Hong Kong)


El disseny té un paper crucial en la societat en esferes que van des de la indústria, les empreses i les polítiques públiques fins a les organitzacions, la tecnologia i el medi ambient. El disseny influeix en les nostres comunitats, comportaments i estils de vida. En aquest context va néixer Design Does*. L'exposició, co-comissariada per Elisava i Domestic Data Streamers i co-produïda pel Museu del Disseny de Barcelona, ​​que va acollir la mostra el 2018, arriba ara a Hong Kong.

Des del 5 de novembre de 2020 al 10 de gener de 2021, Design Does* mostrarà a la Galeria HKDI de Hong Kong un seguit de projectes de dissenyadors internacionals que tracten d'abordar temes d'actualitat i reptes de futur com la sostenibilitat, l'ètica, la connectivitat, la marginació, el consumisme i la innovació. Aquesta exposició interactiva examinarà la responsabilitat inherent a l'acte de dissenyar i els múltiples papers del dissenyador com a proveïdor de solucions, humanista, estrateg i agent de canvi.

Les qüestions plantejades per cada projecte de disseny tenen per objecte generar un diàleg, fomentar la participació i crear coneixements que enriqueixin la pràctica transdisciplinària del disseny.

Conferència magistral online a càrrec de Laura Clèries, Albert Fuster i Pau Garcia

L'exposició s'obrirà amb una conferència magistral online, dijous 5 de novembre, a càrrec de:

  • 9.30 h: Dr. Laura Clèries, Directora d'Elisava Research: A Slap in the Face: Shaping Presents through Design
  • 9.50 h: Dr. Albert Fuster, Director Acadèmic d'Elisava: Creativity in Context: The Role of Design Schools
  • 10.15 h: Pau Garcia, cofundador de Domestic Data Streamers: Design Does. Not an Exhibition but an Act
  • 10:40 a.m. a 11:00 a.m.: Design Does: visions on the role of design (LIVE) PANEL DISCUSSION, live via Zoom Webinar, amb: Dra. Laura Cleries, Dr. Albert Fuster, Mr. Pau Garcia, Mr. Keith Tam (Head of Communication Design, HKDI), Mr. Terence Wong (Head of Digital Media).
  • 11:30 a.m. a 11.45 a.m.: Ceremònia inaugural amb Ms. Pilar Vélez (Museu del Disseny de Barcelona), Dr. Javier Peña (Director General d'Elisava) i Mr. Pau Garcia (Domestic Data Streamers).

Cal registrar-se online per veure l'exposició in situ i una part podrà visitar-se virtualment.
Fes clic en els enllaços del peu de pàgina.