Agenda

L’Elisava Racing Team exposa la moto elèctrica Eray a l’Advanced Factories

Data:
Lloc: CCIB – Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Plaça de Willy Brandt, 11-14, Barcelona)
Elisava Racing Team
Elisava Racing Team
Elisava Racing Team
Elisava Racing Team
Elisava Racing Team

L'Eray, la moto elèctrica off-road dissenyada, desenvolupada i fabricada per l'equip multidisciplinari Elisava Racing Team, format per alumnes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i del Grau en Disseny, ha estat seleccionada com a projecte innovador del 6è Racó de la Innovació del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC).

L’equip d’estudiants involucrats/des en el projecte durant el curs passat presentarà l’Eray en un speech de tres minuts en el marc de l'Advanced Factories, davant d’un auditori de 150 professionals de la indústria i mitjans de comunicació.

En finalitzar la ronda de presentacions, hi haurà espai per al networking i l’intercanvi d’idees i propostes entre els participants i els assistents. El projecte guanyador final es decidirà amb un sistema de votació mixta que comptarà amb els vots del jurat i un vot decidit pel públic assistent. Simultàniament, la moto estarà exposada a l'estand d'HP a la mateixa fira.

L'Eray ha estat seleccionada com una de les 17 "Stunning Electric Motorcycles" segons la revista thethings.com.

Sponsors projecte curs 2018-19

Rieju · Ollé · Igus · Albufera · SKF · J.Juan Brake Systems · Llanta Morad · Motocard · Altair HyperWorks · Integral PLM Experts · PTC · Pursang Motorcycles · Dinamica · Addt-ion · FRMOTO · Sevtronic · Benseny · Centre de Formació Pràctica - Fundació Lacetànea · SITEC Spray · M&A Jurídico Laboral · Atelier Fotogràfic · Cero · Galfer · HP · Coemmo · Böllhoff

Fotos: Marc Reyes (Atelier Fotogràfic)

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies