Agenda

La Marató Creativa llança una plataforma física i digital interactiva amb la col·laboració de Ràdio Primavera Sound

Data: -
Lloc: Diversos espais d'Elisava / Div. 18: Terrassa d'Elisava + Streaming


Arriba la 21a Marató Creativa d'Elisava 'ALL TOGETHER NOW', enguany amb un format diferent: un esdeveniment participatiu, del 14 al 18 de desembre, que connectarà alumnes i professors/es d'Elisava amb el món exterior a través de 6 workshops i un programa de ràdio en directe al costat de Ràdio Primavera Sound.

L'objectiu? Construir la primera plataforma física i digital interactiva de la comunitat Elisava de la mà dels i les alumnes del Grau en Disseny i del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial de l'Escola.
 
La setmana començarà amb el programa en directe 'Ciberlocutorio' de Ràdio Primavera Sound (dilluns 14, de 16h a 19h), presentat per Anna Pacheco i Andrea Gûmes. Per ell passaran convidats com Raúl Goñi, Lucía Lijtmaer, Merche Blasco, Anthony Burril, Cruelaudia, Blanca Callén, Laura Benítez, Saül Baeza, PersonajePersonaje, Alvie i David Ruiz; algunes de les ments més desobedients i provocadores del moment, que generaran el contingut i la inspiració per als 4 dies següents de workshops presencials i online.
 

Workshops

+ Ràdio Primavera Sound
Public Protest Billboard Edition

+ Visual interfaces and synthesis
Santi Grau

+ The other screens
Varvara & Mar

+ Dissident modular signs
Álvaro Valiño
 
+ Modular low-res lamps
Luis Eslava + Jordi Canudas

+ Public Scenery
Daria De Seta + Maria Charneco + Carles Berga

+ Words of hope
Anthony Burrill
 
Tots aquests workshops permetran encendre Public Protest Billboard, una experiència interactiva pública i participativa que instal·larem a la terrassa de l'Escola i difondrem en streaming per mostrar al món el pols d'Elisava. Ens acompanyes?


#ElisavaCreativeMarathon #InteractiveExperiences