Agenda

La Dutch Design Week presenta diversos treballs del projecte europeu Material Designers

Data: -
Lloc: Netherlands


Aquests dies se celebra una nova edició de la Dutch Design Week (del 17 al 25 d'octubre a Eindhoven), l'esdeveniment de disseny més gran del nord d'Europa, on es presenten treballs i projectes de més de 2.600 dissenyadors davant més de 355.000 visitants nacionals i internacionals.

La present edició de la Dutch Design Week (DDW) compta amb una important presència d'Elisava. Per exemple, a Materialized, exposició col·lectiva de projectes d'investigació sobre biomaterials i mobiliari sostenible i innovador que reunirà diverses propostes creades en el marc del projecte europeu Material Designers. Són els següents:

Posidonia
Butts Ocean
Egg Shell
Algae Pattern

L'esdeveniment inclourà també la presentació de diversos projectes dissenyats per alumnes del Master in Design for Emergent Futures d'Elisava i l'Institute for Advanced Architecture of Catalonia (IAAC).

Imagine Future Jobs
Link Journal
Concord

D'altra banda, la DDW inclou en la seva programació la conferència The Future of Packaging and Edible Innovation, en la qual participarà Laura Clèries, directora d'Elisava Research i del Master in Design through New Materials d'Elisava. La seva xerrada tindrà lloc dijous 22 d'octubre a les 14h. Més detalls aquí

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies