Agenda

La Barcelona Design Week 2021 acull nombroses propostes i activitats d'Elisava

Data: -
Lloc: Diversos espais

Un any més, Elisava participa amb nombroses activitats a la Barcelona Design Week (BDW), que enguany canvia de format per adaptar-se a la nova realitat. Enguany la BDW se celebrarà en dues cites:
 
  • Del 7 al 17 de junyBDW Pro: deu dies d’activitats principalment professionals online i híbrides.
  • Del 7 al 30 d’octubre: la BDW City Festival reunirà activitats presencials dirigides al públic general. 

El lema de l'edició 2021 és “Think, Design, Act”. O el que és el mateix: pensar en clau disseny, dissenyar i implementar noves solucions, models i entorns més sostenibles, econòmicament viables i enfocats a les necessitats reals de les persones. En altres paraules, fer encara més visible el disseny com a aliat clau per a qualsevol sector, i posar les persones al centre. Aquestes són algunes de les nostres activitats en el marc de la BDW Pro:
 

Exposició El millor disseny de l’any

Mostra ineludible per conèixer l’estat actual del sector del disseny, l’arquitectura i l’art. Organitzada pel FAD en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona, l'exposició recull totes les obres guanyadores i finalistes dels diferents premis atorgats per les associacions del FAD, entre elles el projecte gràfic del cicle de conferències Elisava Master’s Talks.
Del 2 de juny al 29 d’agost
 

EDIVI – Presentació del projecte Decidim

La xarxa EDIVI proposa un debat virtual sobre les noves oportunitats que com a societat es presenten arran de la pandèmia. Des de les escoles de disseny sorgeixen projectes que plantegen noves oportunitats de disseny que rebutgen retornar a una "nova normalitat" per construir una societat postcovid més sostenible, inclusiva i resilient. Entre elles, Elisava proposa el projecte Nous espais per a la política: TORNEM al Canòdrom, que té per objectiu donar una segona vida a l'edifici del Canòdrom de Meridiana reinventant-lo com a Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica.

Presentació a càrrec d'Eloi Sànchez (estudiant) i Roger Paez (professor). 
Dimarts 8 de juny
Més informació - Link per veure la presentació
 

ADI Making Of… Materialitat

Punt de trobada entre el dissenyador, l’empresa, la productora i el públic, en el qual es compartiran les experiències en el desenvolupament de productes que destaquen per la curada tria dels materials emprats, com Entre redes, TFG de l'Elisava Alumni Amalia Puga.
Casa SEAT
Dimecres 9 de juny
Més informació
 

Xerrada New European Bauhaus

Albert Fuster, Director Acadèmic d'Elisava, participa en aquesta sessió sobre les oportunitats per a Barcelona i el seu teixit empresarial i creatiu en el marc del nou projecte europeu New European Bauhaus.
Dijous 10 de juny
 

Nit ADG Laus 2021 (online)

Coneixerem els guanyadors dels Premis Laus 2021, pels quals estan nominats més de 25 projectes d'Elisava.
Dijous 10 de juny
 

Conferència Preserving diversity: Design & Artificial Intelligence

El Dr. Ariel Guersenzvaig, investigador i professor d'Elisava, parlarà sobre l'impacte ètic de la intel·ligència artificial en la societat i la seva possible amenaça per a la igualtat, la pluralitat i la diversitat.
Divendres 29 de juny
Més informació
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies