Agenda

Jornada de Portes Obertes Elisava 2020

Data: -
Hora: 10.30 h: Obertura portes / 11.00 h: Inici JPO
Lloc: Diversos espais d'Elisava (La Rambla, 30-32)


Com cada any, entre febrer i juny de 2020, Elisava organitza una Jornada de Portes Obertes destinada a tots aquells futurs estudiants que puguin estar interessats a cursar algun dels Graus Universitaris de l’Escola. 

Gràcies a aquestes trobades, que es desenvolupen en diferents dies, podràs conèixer la nostra escola de primera mà. Seran els mateixos responsables, els estudiants i el personal del centre qui us guiarà i assessorarà al llarg de les nostres instal·lacions. Ells també et podran resoldre tots els dubtes i preguntes que tinguis amb relació a aquesta nova etapa estudiantil que estàs a punt d’emprendre.  

No dubtis en visitar-nos per descobrir tot allò que t’espera durant aquest nou curs. Tant si tens clar que l’any que ve vols formar part dels alumnes de la nostra escola, com si encara estàs en dubte, pots venir a informar-te sense cap mena de compromís. A les nostres Jornades de Portes Obertes descobriràs que Elisava pot formar-te en el que sempre has somiat estudiar i pot representar l’impuls que necessites per arribar a ser el professional que reclama el sector laboral actualment. 

Participa en els nostres workshops

A més, si ets alumne de 1r o 2n curs de Batxillerat, o bé alumne de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), podràs participar en algun dels nostres workshops dissenyats per a l'ocasió.

L'objectiu d’aquests tallers és, principalment, donar a conèixer algunes de les matèries que es tracten al Grau en Disseny i al Grau en Enginyeria de Disseny Industrial. Des d’Elisava creiem que la millor manera de demostrar la nostra feina és a través de la pràctica. Vine, experimenta i descobreix tot allò que pots arribar a aprendre.

Reserva la teva plaça

Pròximament, t'informarem dels diferents workshops disponibles. De moment, ja pots triar la data que més t'interessi per venir a conèixer Elisava. Les nostres Jornades de Portes Obertes seran:    

  • Dissabte 1 de febrer
  • Dissabte 29 de febrer
  • Dissabte 21 de març
  • Dissabte 28 de març
  • Dissabte 25 d’abril 
  • Dissabte 6 de juny

Recorda que també pots venir acompanyat d’algun familiar o amic. Reserva ja la teva plaça emplenant el formulari a continuació!

Reserva la data

Estudis en curs*
Estudis d'interès*
Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies