Agenda

Jornada de Portes Obertes Elisava 2020

Data: -
Hora: 10.30 h: Obertura portes / 11.00 h: Inici JPO
Lloc: Diversos espais d'Elisava (La Rambla, 30-32)


Nou calendari de Portes Obertes

A causa de l'actual situació sanitària, hem hagut de modificar el calendari de les nostres Jornades de Portes Obertes d'enguany. Per això, si ets un dels/de les futurs/es estudiants interessats/des a cursar algun dels Graus Universitaris de l’Escola, et convidem a veure el vídeo (damunt aquestes línies) i a fer la teva reserva al peu d'aquesta pàgina.

Gràcies a les nostres Portes Obertes, que es desenvolupen en diferents dies, podràs conèixer la nostra escola de primera mà. Seran els mateixos responsables, els estudiants i el personal del centre qui us guiarà i assessorarà al llarg de les nostres instal·lacions. Ells també et podran resoldre tots els dubtes i preguntes que tinguis amb relació a aquesta nova etapa estudiantil que estàs a punt d’emprendre.  

No dubtis en visitar-nos per descobrir tot allò que t’espera durant aquest nou curs. Tant si tens clar que l’any que ve vols formar part dels alumnes de la nostra escola, com si encara estàs en dubte, pots venir a informar-te sense cap mena de compromís. A les nostres Jornades de Portes Obertes descobriràs que Elisava pot formar-te en el que sempre has somiat estudiar i pot representar l’impuls que necessites per arribar a ser el professional que reclama el sector laboral actualment. 

Participa en els nostres workshops

A més, si ets alumne de 1r o 2n curs de Batxillerat, o bé alumne de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), podràs participar en algun dels nostres workshops dissenyats per a l'ocasió.

L'objectiu d’aquests tallers és, principalment, donar a conèixer algunes de les matèries que es tracten al Grau en Disseny i al Grau en Enginyeria de Disseny Industrial. Des d’Elisava creiem que la millor manera de demostrar la nostra feina és a través de la pràctica. Vine, experimenta i descobreix tot allò que pots arribar a aprendre.

Aquests són els workshops que et proposem: 

Sketching i 3D: dissenya la teva pròpia moto

Disseny i prototipació d’una moto elèctrica, sketching en realitat virtual, impressió 3D i modelatge. De la mà dels membres d’Elisava Racing Team, equip format per alumnes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial de l’Escola.


Disseny circular: salvem el mediambient

Com podem crear nous materials i objectes aprofitant els residus que acaben a la brossa? Descobreix-ho en aquest taller de disseny experimental amb materials basats en residus.


Submergeix-te en la realitat virtual

La realitat virtual cada cop té més presència en la nostra societat. Aprèn a crear experiències immersives amb les ulleres de realitat virtual Oculus i entén com funciona aquesta nova tecnologia aplicada al disseny d’espais.


Disseny gràfic: creativitat i experimentació

Experimenta les diferents opcions tècniques vinculades al disseny gràfic: gràfica, estampació, collage, scanner, Riso... i familiaritza’t amb les possibilitats del taller gràfic d’Elisava, un dels punts amb més activitat de l’Escola.


Disseny d’espai: llum i forma

Aprèn a concebre i a dissenyar diferents tipus d’espai utilitzant una caixa de llum. Descobreix-ne les possibilitats, estimula la teva creativitat i explora els diferents elements a tenir en compte en la creació d’espais.


Reserva la teva plaça

Aquestes són les dates de les Jornades de Portes Obertes:    

  • Dissabte 1 de febrer
  • Dissabte 29 de febrer
  • Dissabte 21 de març (ajornada, nova data pendent de confirmació)
  • Dissabte 28 de març (ajornada, nova data pendent de confirmació)
  • Dissabte 25 d’abril 
  • Dissabte 6 de juny

Recorda que també pots venir acompanyat d’algun familiar o amic. Reserva ja la teva plaça i workshop emplenant el formulari a continuació!

Reserva la data

Estudis en curs*
Estudis d'interès*
Workshop*
Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies