Agenda

Job Title: Art Director. Conferència d'Óscar Germade

Data:
Hora: 18:30h
Lloc: youtube.com/EscolaElisava


Job Title: Art Director

El 2017, Vogue Espanya va prendre una nova direcció editorial que va propiciar una nova direcció d'art de la mà d'Óscar Germade. Aquest procés segueix viu avui gràcies a un projecte que atorga tanta importància a la imatge com a la lletra. Una història per capítols de com, quan i on un accepta el repte de dissenyar una revista on tot ja ha estat dit, escrit, sentit, vist, criticat i lloat. Un repàs visual sobre la relació de Vogue amb el disseny i la direcció d'art, sobre el diàleg entre moda i tipografia, sobre la tradició i la novetat.

Óscar Germade (La Corunya, 1983) funda Solo el 2011, un estudi de disseny especialitzat en identitat de marca i disseny editorial. Aquest projecte li permet endinsar-se en diferents àmbits culturals, com la moda i els mitjans de comunicació. Potser la fortalesa més gran del projecte -des d’on ha col·laborat amb marques com Simon Miller, Nike, Oysho i El País- és l'ús precís i contundent de la tipografia i la fotografia, combinant tècniques digitals i analògiques.

El 2017, assumeix la direcció d'art de Vogue Espanya, revista líder del mercat editorial nacional. Al llarg de tota la seva trajectòria professional, compagina la tasca del disseny i la direcció d'art amb diverses activitats docents: ha exercit com a professor de projectes editorials en el Màster en Disseny Editorial d'Elisava, va ser director de tesi i coordinador de grau a l'IED Barcelona i, des de 2020, exerceix com a professor de tipografia a IE School of Architecture and Design.

Conferència online organitzada per graphic.elisava. Per accedir a la xerrada, has de registrar-te al formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina i accedir a aquest link el 19 de maig.
 

Registra't a l'activitat

Aquest web està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i Condicions del servei.