Agenda

Joana Moll inaugura el nou curs amb una conferència sobre l'impacte mediambiental d'Internet

Data:
Hora: 18.30 h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1a planta)


L'artista i investigadora Joana Moll, especialitzada en el postcapitalisme en l'era digital, serà la protagonista, el pròxim dimecres 26 de setembre, de la conferència inaugural del curs 2018-19. La seva xerrada se centrarà en la materialitat d'Internet i els seus efectes mediambientals, una incidència desconeguda per la gran majoria de la societat.

Joana Moll és una artista i investigadora amb base a Barcelona / Berlín. El seu treball explora de forma crítica la forma en què les narratives postcapitalistes afecten l'alfabetització de màquines, humans i ecosistemes. Els seus principals temes d'investigació inclouen la materialitat d'Internet, la vigilància, els perfils socials i les interfícies.

Moll ha donat conferències, i ha realitzat i exposat el seu treball en diferents museus, centres d'art, universitats, festivals i publicacions de tot el món. A més, és cofundadora del Grup d'Investigació de Política d'Interfície Crítica a HANGAR (Barcelona) i cofundadora de l'Institut per a l'Avenç dels Automatismes Populars. Actualment, és professora a la Universitat de Potsdam i a l'Escola Superior d'Art de Vic.

Apunta't a la seva conferència fent clic en el següent enllaç. T'hi esperem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies