Agenda

Jessica Fernández ofereix una ponència al Guatemala Innovation Forum 2018

Data:
Lloc: Guatemala Innovation Forum 2018, Guatemala

 

Jessica Fernández, responsable de l'Àrea de Projectes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i directora del Màster en Enginyeria d'ELISAVA, participa el proper 4 de desembre a la segona edició del Guatemala Innovation Forum 2018.

En un moment en què les dones enginyeres tenen cada vegada més presència en el context tecnològic actual, Jessica Fernández serà una de les ponents destacades de l'esdeveniment amb la conferència 'Innovación, nanotecnología y cuerpo humano'. A la conferència, la ponent abordarà el protagonisme creixent del grafè en un moment de canvi d'era social i industrial al qual guanyen terreny els nous ecosistemes tecnològics de caràcter immaterial, com són els vinculats a les dades, la nova escala matèrica i l'electrònica impresa.

En aquest marc, el nou concepte de materials bidimensionals aplicat al disseny tecnològic té un gran potencial disruptiu, especialment a la nanobiosensòrica aplicada al disseny. També hi ha una gran tendència a la hibridació humana i, en aquest camp, els wearables representen una nova generació de productes que permeten explorar la relació entre l'ésser humà i la tecnologia avançada obrint un nou camp de possibilitats.

GIF 2018 vol ser l'esdeveniment referent en estratègies d'innovació a Guatemala, mitjançant l'emfatització de l'ús d'aquestes com a eina per a la solució de qualsevol problemàtica.

Consulta la programació de GIF 2018

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies