Agenda

Javier Peña participa en una jornada sobre els elements químics a Biscaia

Data:
Hora: De 9.00 h a 13.30 h
Lloc: Paranimf de la Facultat de Ciències. UPV/EHU (Leioa)
Elementos. El Imperio del Coltán, Javier Peña.


Aquest 2019 és l'Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics; una forma de reconèixer el 150è aniversari de la creació de la taula periòdica per part del científic rus Dimitri I. Mendeleev, considerat un dels pares de la química moderna.

En aquest context i com a commemoració d'aquest 150è aniversari, IK4-TEKNIKER i la UPV/EHU organitzen la jornada "Els elements. La seva posició en la taula periòdica i aprofitament en la indústria. De l'hidrogen a les terres rares". El seu objectiu: posar en comú la importància de la taula periòdica i la rellevància dels elements per al desenvolupament de diverses aplicacions.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de Javier Peña, director general d'Elisava, que parlarà de la seva novel·la ‘Elementos. El Imperio del Coltán’, que mostra el canvi climàtic donant vida als elements químics. La programació es completarà amb diverses ponències de professors de la UPV/EHU i d'investigadors de K4-TEKNIKER.

La jornada és gratuïta i està dirigida a estudiants, investigadors, professors i professionals de l'àmbit de les ciències.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies