Agenda

Javier Peña i el llenguatge dels elements químics a la Setmana de la Ciència de Terrassa

Data:
Hora: 9.30 h
Lloc: Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Rambla d’Ègara, 270, Terrassa)


El Dr. Javier Peña, director general d’Elisava, participa en la 24ª Setmana de la Ciència que se celebra a Terrassa del 8 al 17 de novembre. Concretament, hi oferirà la conferència ‘Elements químics. Llenguatge integrador’ (11:45 h), juntament amb Bernat Faura.

Aquesta xerrada s’emmarca en la Jornada ‘La literatura i el llenguatge dels elements químics’, que tindrà lloc dissabte 16 de novembre a l’Auditori del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Javier Peña és autor i editor de diversos llibres sobre els materials, i des de fa anys defensa la importància de la comprensió de la seva naturalesa i comportament. Per això aposta per l’ensenyament del seu llenguatge des de l’escola primària i, en aquest sentit, ha publicat recentment el llibre ‘Elementos. El imperio de Coltán’, segona part d’una trilogia juvenil que mescla ficció i ciència per centrar-se, en aquest  cas, en la incidència de l’ús dels materials en el canvi climàtic.   

L’assistència a la Jornada ‘La literatura i el llenguatge dels elements químics’ és gratuïta, però les places són limitades.

Pots confirmar la teva assistència escrivint a terrassauniversitat@terrassa.cat o trucant al 937 363 023.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies