Agenda

Javier Peña, director general d’Elisava, és un dels protagonistes del TEDxEixample 2020

Data:
Hora: Inici: 16.00 h. Tancament: 22.00 h
Lloc: Antiga Fàbrica Damm (c/ Rosselló, 515, Barcelona)


Avui el món ja no és un espai de relacions i realitats sòlides. Tot és líquid, canviant, efímer, provisional. Per una banda, tenim més llibertat que mai, però alhora manquem de valors sòlids que ens indiquen cap a on anem. Davant dels grans reptes que se’ns presenten, és inevitable fer-se moltes preguntes. Quins límits té el nostre món? Què hi ha de mutable, de creïble, de cert en ell? Som realment cada vegada més paritaris? Més justos? Més solidaris? Més eficients? Més observats? Més enganyats? Més preparats? Més flexibles? Més digitals? Més intel·ligents? Realment estem construint un món millor? Estàs preparat per refer el teu món?

En aquest context arriba el TEDxEixample 2020 que, seguint l'estructura i filosofia de les populars TED Talks, oferirà una sèrie de xerrades de prestigiosos experts en diferents sectors de la nostra societat.

Entre ells hi haurà el Dr. Javier Peña, director general i científic d'ELISAVA. Javier Peña va estudiar Ciències Químiques a Barcelona i va obtenir un doctorat treballant amb materials intel·ligents. En aquest moment la matèria es va convertir en el centre del seu aprenentatge i va començar a treballar com a professor. Actualment, imparteix classes sobre materials a Elisava sota el paraigua del Disseny i l'Enginyeria, i integra el llenguatge de la matèria al mateix nivell que el de números, lletres i notes musicals. Duu a terme projectes, fa recerca, reflexiona, és comissari d’exposicions i publica llibres i articles per millorar la nostra interpretació del món. Les seves idees t'ajudaran a entendre una realitat molt tangible i alhora desconeguda.

Javier Peña participarà en el TEDxEixample juntament amb altres noms destacables com Isabel Coixet, directora de cinema; Álex López, Top 10 Mundial Influencers Social Selling, un dels més grans i més reconeguts experts en xarxes professionals com LinkedIn; Joan Clotet, humanista digital compromès amb l'autoconeixement en l'era digital; Gádor Muntaner, científica i divulgadora marina; la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda; Cristina Aranda, Doctora en Lingüística Teòrica i Aplicada i experta en intel·ligència artificial, i Borja Vilaseca, escriptor, filòsof i creador de projectes pedagògics orientats al despertar de la consciència i al canvi de paradigma de la societat.


Programa TEDxEixample 2020 #ShapeYourWorld


15.00 h Obertura de portes

16.00 h Primer bloc de xerrades

18.30 h Descans

19.00 h Segon bloc de xerrades

21.00 h Networking amb begudes i menjar
 

L'organització i els ponents de TEDxEixample participen en l'esdeveniment sense ànim de lucre i l'import íntegre de l'entrada es destinarà a pagar els costos de la seva organització.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies