Agenda

Jan Boelen, referent del disseny social, protagonitza la conferència inaugural del nou curs

Data:
Hora: 18.00 h
Lloc: Zoom (conferència online)
Jan Boelen. Foto: Veerle Frissen
Jan Boelen
Jan Boelen
Jan Boelen

Com cada any, iniciem el curs amb una conferència inaugural protagonitzada, en aquesta ocasió, per Jan Boelen (1967, Genk, Bèlgica), curator de disseny, arquitectura i art contemporani, rector de la Karlsruhe University of Art & Design (HfG) i expert en disseny social. La xerrada, titulada All Design, Good or Bad, is Social, es realitzarà online a través de Zoom i ja pots inscriure-t'hi al link del peu de pàgina.

Llicenciat en Disseny de Producte per la Media and Design Academy (ara LUCA School of Arts) de Genk, Bèlgica, Boelen és també el director artístic de l'Atelier LUMA, un laboratori experimental de disseny a Arles, França; i comissari de la 4a Biennal de Disseny d'Istanbul. També ocupa el càrrec de cap de departament de Màsters en Disseny Social a la Design Academy d'Eindhoven, als Països Baixos.

Jan Boelen va fundar i va ser l'exdirector artístic de la Casa Z33 d'Art Contemporani de Hasselt, Bèlgica. Des de la seva inauguració, aquest centre ha creat projectes i exposicions que animen al visitant a mirar els objectes quotidians d'una manera nova; un laboratori únic per a l'experimentació i la innovació basat en la investigació, a més d'un lloc de trobada amb exposicions d'avantguarda en el camp de l'art i el disseny contemporanis.

Com a part del seu paper a Z33, Boelen va ser el comissari de la 24a Biennal de Disseny de Ljubljana (Eslovènia) el 2014; i forma part de diversos consells i comitès, entre ells el consell assessor del V&A Museum of Design de Dundee, al Regne Unit; i el Creative Industries Fund dels Països Baixos.

Crèdits fotos:
1/ © Z33/Jan Boelen/Veerle Frissen
2, 3/ © AtelierLuma_VictorPicon
4/ Taula de materials presentada al Design Miami Basel 2018 (© Victor Picon)

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies